Autoruiten blinderen

Laat uw autoruiten blinderen door een professional. Het eindresultaat hangt namelijk sterk af van de technieken en de vakkundigheid van de monteur.
Le Duc Detail & Styling zorgt ervoor dat het eindresultaat altijd foutloos en strak is.
We bieden u niet alleen advies op het gebied van de uitstraling van uw auto, maar ook op het gebied rondom wetgeving.
We blinderen uw autoruiten met materialen van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Vraag een vrijblijvende prijsopgaaf op.

Ruitfiolie van de
hoogste kwaliteit
Ramen geblindeerd
terwijl u wacht
Sportieve uitstraling
Warmte- en
diefstalwerend

 

Ja, ik wil een specifieke prijsopgaaf

 

De voordelen van uw autoramen blinderen

Het laten blinderen van uw ramen biedt meerdere voordelen naast een sportieve look:

  • U personaliseert de uitstraling van uw auto
  • De ruitfolie is zon- en warmtewerend
  • Ruitfolie beschermt u tegen uv-straling
  • Meer rust voor uw ogen en dus veiliger op de weg
  • Meer privacy
  • Uw waardevolle spullen blijven uit het zicht
  • Autoruiten blinderen vermindert de kans op inbraak
  • De ruitfolie is krasbestendig

We maken gebruik van de beste merken raamfolie, zoals: Johnson, Hanita en Llumar.

Autoruiten blinderen kosten

Onderstaand vindt u alle vanaf-prijzen voor het blinderen van uw autoruiten. Voor een specifieke prijsopgaaf vraagt u een offerte op. Staat uw wens niet onder onze mogelijkheden? Geef het aan bij uw offerte, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Ik wil mijn autoruiten tinten

Auto Type auto Aantal ruiten Prijs (Excl. BTW)
Hatchback 3 deurs 2x zijruit
1x achterruit
€ 160,-
Hatchback 5 deurs 2x achterportier
1x achterruit
€ 190,-
Hatchback 5 deurs 2x achterportier
2x driehoek ruit
1x achterruit
€ 225,-
Station 5 deurs 2x achterportier
2x zijruit vast
1x achterruit
€ 259,-
Station 5 deurs 2x achterportier
2x driekhoek ruit
2x zijruit vast
1x achterruit
€ 299,-
Sedan 5 deurs 2x achterportier
2x driehoek ruit
1x achterruit
€ 255,-
Bedrijfsbus Grote achterruit in klep of deuren en 2 grote zijruiten € 220,-

 

Autoruiten tinten van hoge kwaliteit bij Le Duc

Bij Le Duc garanderen we u de hoogste kwaliteit voor scherpe prijzen. Daarnaast bieden we u een vlotte en nette service en leveren we uw auto altijd netjes aan u af. Bij Le Duc laat u uw autoruiten binnen een paar uur blinderen, omdat we snel en efficiënt te werk gaan. Onze vakkundige monteurs doen het in één keer goed, zodat we geen onnodige arbeidsuren in rekening hoeven te brengen.

 

"Ik heb bij Le Duc Detail & Styling meerdere dingen aan mijn auto laten doen. Ze hebben mijn auto helemaal zwart gewrapped, schade hersteld en mijn ramen geblindeerd. Le Duc heeft mij altijd netjes, vlot en goed geholpen. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Supervriendelijk personeel!” – Michel Kooijman

 

Voorbeelden getinte ramen

 

Waarom zou ik niet zelf mijn ramen blinderen?

Veel mensen plakken de folie op hun ruiten terwijl er stof en vuil onder zit. Dit is duidelijk zichtbaar vanaf de buitenkant van de auto. Daarnaast wordt folie vaak op hoog tempo aangebracht en ontstaan er op den duur luchtbubbels onder, omdat de folie niet volledig is aangedrukt. Tot slot zien we vaak dat mensen gefrustreerd raken en de folie maar weer van de ruit trekken. Dit heeft als gevolg dat ze de folie weg kunnen gooien en weer een nieuw stuk moeten knippen. Op deze manier verspilt u al snel veel geld en wordt het blinderen van de ramen een kostbare onderneming. We weten hoe belangrijk het is om de juiste zorg en voorbereiding in uw auto te steken. Het gebruik van de juiste materialen en technieken is van cruciaal belang om een strak en goed eindresultaat te krijgen.

Hoe werkt het aanbrengen van raamfolie?

In eerste instantie lijkt raamfolie aanbrengen niet zo moeilijk. U koopt wat folie, trekt de beschermlaag eraf, plaatst het op de ruit en klaar. Maar helaas is het niet zo simpel en komt er meer vakmanschap bij kijken

Allereerst bewerken we uw ruiten voor. We poetsen en ontvetten de ruiten, zodat er geen vuil of stof meer op het ruitoppervlak aanwezig is. Vervolgens snijden we de raamfolie grof op maat voor de grootte van uw autoraam. Hierna brengen we centimeter voor centimeter de folie rustig aan op uw ruit om deze volledig strak op het oppervlak te krijgen. Niet goed aangebrachte folie gaat na verloop van tijd bubbelen of zelfs scheuren. Als de folie eenmaal volledig op het raam is aangebracht snijden we deze precies af. Het resultaat? Raamfolie waar u jarenlang plezier van heeft.

Wilt u ook uw ruiten blinderen?

Onze klanten komen uit heel Nederland bij ons over de vloer. Ook u bent welkom bij ons voor een kop koffie. We blinderen uw ramen terwijl u wacht! Bel ons vrijblijvend op 06 – 24 220 546 of vraag gelijk een offerte aan.