Mayvinci Ayanmo 9H glascoating en lakbescherming

De lak van uw auto heeft heel wat te lijden. Hagel, sneeuw, zout en pekel. Regen, striemende wind, zand en vallende takken. Boomhars, zure en bijtende vogelkak, UV-straling en verzengende hitte. Uw auto kan dus wel wat lakbescherming gebruiken. Met Ayanmo 9H glascoating van Mayvinci Europe doorstaat uw auto elke aanslag met glans. Ayanmo glascoating heeft namelijk op de hardheidschaal van 1 tot 10 van Mohs, een hardheid van 9.  Daarmee is het één van de hardste lakbescherming die er op de markt verkrijgbaar zijn.

Mayvinci Ayanmo 9H glascoating laat uw auto 5 jaar stralen

De bestanddelen van Ayanmo 9H glascoating van Mayvinci Europe zorgen dat de lakbescherming maar liefst 5 jaar blijft zitten. De coating heeft een ongekende hardheid en elasticiteit. Antistatische stoffen in de glascoating zorgen dat olie, water en stof worden afgestoten. Terwijl een gedeponeerd ingrediënt in de glascoating zorgt voor optimale lakbescherming tegen UV-stralen. Met gebruik van de juiste optische apparatuur heeft Mayvinci Ayanmo op dit moment de beste meetwaarde voor nanokeramische coatings die er op de markt voor lakbescherming verkrijgbaar is.

Technische specificaties:  ● levensduur: 5 jaar  ● hoeveelheid: 50 ml  ● dikte: 4-5µ 

De coating beschermt uw lak glansrijk en biedt:

  • 5 jaar bescherming
  • lakbescherming tegen chemicaliën
  • lakbescherming tegen oxidatie en corrosie
  • lakbescherming tegen UV straling
  • lakbescherming tegen verzengende hitte
  • lakbescherming tegen zout en pekel
  • lakbescherming tegen boomhars en vogelkak
  • lakbescherming tegen vallende takken en krassen
  • Glascoating met zeer diepe glans
  • een schitterende uitstraling

Ayanmo 9H glascoating van Mayvinci Europe hecht zich permanent aan uw autolak. De coating is niet afwasbaar of afbreekbaar, voorkomt dat de lak verkleurt en biedt langdurige lakbescherming.

Alleen exclusief dealers mogen de coating aanbrengen!

Lang niet iedereen kan en mag de coating aanbrengen. Bij Le Duc Detail & Styling hebben we daarvoor een speciale training gevolgd bij Mayvinci Europe. Het luistert allemaal heel nauw. Je leert onder meer hoe je krassen en oneffenheden wegwerkt, hoe je de lak polijst en hoe je de coating aanbrengt. We hebben het certificaat behaald en hebben als exclusief dealer van Mayvinci Europe officieel toestemming om uw auto van Ayanmo glascoating te voorzien.

Onze complete serie beschermingsproducten

Ons assortiment Mayvinci Europe producten bestaat uit Mayvinci Ayanmo 9H glascoating, Mayvinci C16Mayvinci MK4Mayvinci Overcoat en Mayvinci Wheel Guard.

Meer weten over de lakbescherming die deze producten bieden? Neem dan contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Mayvinci Ayanmo 9H glascoating
Is alleen het beste goed genoeg voor uw auto? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij proberen binnen 24 uur te reageren. Heeft u vragen of opmerkingen over het laten aanbrengen van deze glascoating? U kunt ons vrijblijvend bellen op 06 – 24 220 546 of ga naar contact.