CERMIC PRO

De unieke glascoating van Ceramic Pro verovert snel wereldwijd de markt van coatings en auto laklaag bescherming. Met deze permanente coating kunnen wij uw auto laklaag verdikken en beschermen. Ceramic Pro is speciaal ontwikkeld voor oppervlakten, zoals kunststof, aluminium, verf, glas, textiel en leer.

Wij zijn één van de exclusieve Ceramic Pro dealers in Nederland! Wij hebben alle benodigde certificaten om de coating vakkundig aan te brengen. Wij volgen jaarlijks diverse trainingen vanuit Ceramic Pro.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Deze glascoating zorgt voor een ongeëvenaarde bescherming

De glascoating van Ceramic Pro biedt een unieke bescherming tegen chemicaliën, krassen, warmte, UV straling en zelfs graffiti. De waterafstotende eigenschappen zijn ongeëvenaard. Enkele voordelen van een behandeling zijn:

Deze keramische coating vormt een permanente hechting aan uw autolak. Het is niet afwasbaar of afbreekbaar en is de perfecte oplossing voor een langdurige bescherming.

Onze producten

Wij werken met een breed scala aan producten. U kunt hierbij denken aan 9H, Light, Leather, Rain, Wheel & Caliper, Plastic en Strong.

Meer weten over onze producten? Neem contact op.

Vraag een offerte aan voor glascoating

U kunt nu een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij proberen binnen 24 uur te reageren. Heeft u vragen of opmerkingen over het laten aanbrengen van deze coating? Geen probleem, wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 06 – 24 220 546 of ga naar contact.