Auto laten poetsen

Wilt u uw auto laten poetsen, maar bent u bang voor krassen of heeft u simpel weg geen tijd voor het poetsen? Of wilt u uw auto nou eens langdurig schoon krijgen in plaats van dat u elke week bij de wasstraat staan? Wij bij Le Duc uit Waddinxveen helpen u graag verder.
Wij zijn een professioneel autopoetsbedrijf gespecialiseerd in het professioneel reinigen van de buitenkant van uw auto, maar ook voor het reinigen van uw interieur kunt u bij ons terecht.

Uw auto laten poetsen? Kies een expert

Uw auto laten poetsen? Wij bij Le Duc Detail & Styling hechten niet alleen veel waarde aan het eindresultaat, maar wij hechten ook veel waarde aan het proces. Wij gebruiken alleen de nieuwste technieken, beste producten en hebben passie voor het vak. Dit heeft als resultaat dat elke auto langdurig glimmend bij ons weg rijdt.

De naam van het bedrijf zegt het eigenlijk al. Al het werk zo goed mogelijk, tot in de kleinste detail en volgens wens afleveren aan de klant. Le Duc Detail & Styling zal net even dat stapje extra doen om daarvoor te zorgen. Wij maken gebruik van de topmerken Swissvax en PCW om uw de lak van uw auto weer in topconditie te krijgen.

Voordelen uw auto laten poetsen bij Le Duc

U wilt natuurlijk niet zomaar uw auto laten poetsen door een bedrijf. Zorg voor uw auto is bij ons van groots belang. Daarom hebben wij voor u de voordelen van uw auto poetsen bij Le Duc op een rijtje gezet.

  • Wij staan garant voor het best mogelijke eindresultaat.
  • Alle kleine krassen worden weg gewerkt.
  • Wij bieden een volledige service.
  • Uw auto ziet er weer zo goed als nieuw uit.
  • U kunt bij ons ook terecht voor dingen als ramen blinderen en wrappen.
  • Wij hebben vakkundig en professioneel personeel in dienst.
  • U wordt altijd door vriendelijk personeel te woord gestaan.

Kortom, genoeg voordeel en laat door ons uw auto poetsen. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar onze tarieven? Lees dan hieronder hoe u ons kunt bereiken.

Laat uw auto weer strak maken!

Wilt u bij ons uw auto laten poetsen? Wij hebben klanten door het hele land. Wij krijgen ook veel klanten via aanbevelingen van bestaande klanten. Dat is toch geweldig. Wij krijgen ten slotte geen aanbevelingen als mensen ontevreden bij ons weg gaan. Of u nu woont in Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Utrecht of misschien zelfs Den Bosch woont, kom gerust eens langs. Bel ons vrijblijvend op +31 (0) 6 – 24 220 546 of vraag gelijk een offerte aan!