AUTO PROFESSIONEEL
REINIGEN

Le Duc Detail & Styling heeft jarenlange ervaring op het gebied van het professioneel reinigen van auto’s. Wij reinigen auto’s voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Of u nou een gebuikte of nieuwe auto heeft, wij reconditioneren uw auto op een vakkundige manier. Het resultaat? Een auto die er weer zo goed als nieuw uit ziet. Wij bieden een uitgebreide totaal service en staan garant voor de hoogste kwaliteit van ons werk.

Wij zijn één van de exclusieve dealers in Nederland die uw voertuig met Ceramic Pro mogen behandelen. Lees meer over Ceramic Pro glascoating.

Voor de beste prijs-kwaliteit verhouding

Waarom uw auto professioneel reinigen?

Veel mensen denken dat het niet nodig is om een auto professioneel te laten reinigen. Veel mensen brengen hun auto naar de wasstraat en laten daar hun auto voor een paar euro wassen. Het probleem van de hedendaagse wasstraat is dat de borstels niet schoon worden gemaakt en de sopjes niet worden ververst. Dit zorgt ervoor dat er overal zand tussen komt wat vervolgens weer over uw auto heen wordt geborsteld. Dit heeft als gevolg dat u vele krassen krijgt op uw lak. Kies daarom voor een professioneel autopoetsbedrijf en voorkom problemen.

Wij maken gebruik van de topmerken Ceramic Pro, AngelWax, Rupes en 3M om uw auto helemaal spik en span te krijgen.

Voordelen van professioneel reinigen

Het professioneel reinigen van uw auto brengt vele voordelen met zich mee.

Wij staan voor kwaliteit

Wij zetten ons volledig in om een hoge kwaliteit op een constant niveau te garanderen. Als wij uw auto poetsen, maken wij gebruik van de meest professionele gereedschappen en hoogwaardige producten, zoals Swissvax, AngelWax en Waxoyl . Benieuwd wat wij kunnen?

Enkele voorbeelden van professioneel reinigen

Vraag een offerte aan voor professioneel reinigen

U kunt nu een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij proberen binnen 24 uur te reageren. Heeft u vragen of opmerkingen over het professioneel laten reinigen van uw auto? Geen probleem, wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 06 – 24 220 546 of ga naar contact.