XPEL PAINT PROTECTION FILM

Paint Protection Film (PPF) van XPEL maakt lak onweerstaanbaar mooi. De heldere of gekleurde folie is 100% transparant en onzichtbaar, beschermt de lak en geeft deze extra glans. XPEL lakbeschermingsfolie wordt niet alleen gebruikt om auto’s, sportwagens en limousines nog meer uitstraling te geven. Datzelfde geldt voor motoren, vrachtauto’s, boten en vliegtuigen. De beschermfolie voor auto beschermt de lak tegen beschadigingen van buitenaf zoals steenslag, uitwerpselen van vogels, insecten, boomhars, krassen, deukjes, verkleuring, vuil en vloeistoffen. Deze unieke beschermfolie wordt ontwikkeld en is gepatenteerd door het Amerikaanse bedrijf XPEL.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

De Paint Protection Film lijkt wel een science fiction film: hij herstelt zichzelf

Stel: er ontstaat tijdens het parkeren een klein krasje of deukje aan uw auto. Of een kind gooit keihard een portier tegen uw autodeur aan. Heeft u uw auto gewapend met XPEL Paint Protection Film? Dan kunnen deze lichte krassen, deukjes of butsen na een paar minuten al vanzelf verdwijnen. Dat komt door de speciale samenstelling van de polyurethane folie. Door warm weer of warm water verdwijnen de krassen, deukjes of butsen als sneeuw voor de zon. Dankzij de zelfherstellende folie hoeft u niet naar de plaatwerkerij of spuiterij. Binnen no time is uw auto weer in showroomstaat.

U kunt uw auto geheel of gedeeltelijk beschermen met XPEL lakbeschermingsfolie

Het mooiste is natuurlijk als u uw auto volledig beschermt met XPEL Paint Protection Film (PPF). Dan lijkt het na jaren nog steeds of uw auto zo uit de showroom komt. Maar u kunt er ook voor kiezen om alleen de onderdelen te beschermen die het meest te lijden hebben. De voorbumper of de motorkap bijvoorbeeld tegen steenslag. De buitenspiegels tegen krassen van de haag. Het dak tegen uitwerpselen van vogels en boomhars. De achterbumper tegen krassen van bagage en hondenpoten. Of de zijschermen, deuren en handgrepen tegen kleine schades bij het parkeren en krassen van sleutels. De delen die u beschermt met XPEL Paint Protection Film blijven jaloersmakend mooi.

Technische specificaties:
● bescherming: 5 jaar  
● garantie: 5 jaar

XPEL Paint Protection Film (PPF) geeft uw auto 5 jaar extra glans en biedt:

XPEL lakbeschermingsfolie is makkelijk aan te brengen op alle oppervlakken, TPU-variatie en op 3D-oppervlakken (gebogen oppervlakken). De Paint Protection Film is waterproof en uv- en weerbestendig.

Le Duc Detail & Styling mag als exclusief dealer XPEL Paint Protection Film aanbrengen

XPEL lakbeschermingsfolie voor auto blinkt uit in duurzaamheid, prestatie, uitstraling en kwaliteit. Alleen de beste bedrijven mogen werken met XPEL Paint Protection Film. Om te beginnen moet de werkruimte aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarna volgt een factory training, waarbij hoge eisen worden gesteld aan werkinzicht en applicatievaardigheden. Bij Le Duc Detail & Styling zijn we daarvoor ‘met glans’ geslaagd. We hebben geleerd om te werken met het Design Access Program (DAP). Dat is een speciaal software programma, waarmee je de Paint Protection Film exact op maat snijdt van de auto. Het voordeel daarvan is dat de folie naadloos past op uw auto en er geen lakschade kan ontstaan. We zijn officieel gecertificeerd en mogen als exclusief dealer van XPEL uw auto van XPEL lakbeschermingsfolie voorzien.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor XPEL lakbeschermingsfolie auto (PPF)

Is alleen het beste goed genoeg voor uw auto? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij proberen binnen 24 uur te reageren. Heeft u vragen of opmerkingen over het laten aanbrengen van deze folie? Dan staan wij u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 06 – 24 220 546 of ga naar contact.