VELGEN RICHTEN

Laat uw autoruiten blinderen en tinten bij Le Duc Detail Styling. Dé expert op het gebied van autostyling. Met ons oog voor detail zijn we in staat om uw autoruiten op professionele wijze te blinderen en realiseren we een foutloos en strak eindresultaat. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van een prachtige uitstraling voor uw auto, maar weet u ook zeker dat de blindering aan alle wetgeving voldoet.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten bij Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Uw velgen laten richten vanaf €50,- per velg

De voordelen van het richten van uw velgen door ons team:

  • Velgen laten richten door échte experts
  • Vaak al in een ochtend of een middag voor u gefixt
  • Velgen worden gericht door onze eigen richtmachines
  • Direct weer stralende velgen
  • De belasting op uw auto wordt verlaagd
  • Het onevenredig slijten van de banden wordt gestopt
  • Het risico op het stuk gaan van de schokdempers wordt sterk verminderd

Kromme velgen, hoe ontstaat dat?

Vaak ontstaan kromme velgen op het moment wanneer u met een te hoge snelheid iets raakt zoals een drempel. Hartstikke vervelend natuurlijk, maar gelukkig is dit niet direct zeer gevaarlijk. Helaas heeft een kromme velg wel vervelende gevolgen voor uw rijgedrag en ook zult u merken dat het comfort fors uiteraard gaat. Bij Le Duc Detail Styling zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste keren weer optimaal de weg op kunt. Door middel van een offerteaanvraag  door ons formulier in te vullen, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Kosten velgen laten richten

De kosten van het richten van uw velg hangt in principe altijd af van de ernst van de schade. U kunt in de meeste gevallen uitgaan van vanaf prijzen rond de €50,- per velg. Het richten van een velg is dus in vrijwel alle gevallen altijd een goedkopere optie dan het kopen van een nieuwe velg. Het is wel belangrijk om te weten dat dit exclusief (de)monteren is. Voor het (de) monteren van de band in combinatie met het balanceren hiervan, zijn de kosten vanaf €12,- incl. btw per stuk. Ook beschikken wij over een Hunter Road Force machine voor het balanceren van uw banden. Per band hanteren wij prijzen vanaf €25,-

Graag spreken wij persoonlijk de precieze kosten met u door, zeker wanneer de schade zichtbaar is van buitenaf. Bij Le Duc Detail Styling zijn wij van het maatwerk en daar hoort ook een voorstel op maat bij. Op onze tarievenpagina  vindt u een compleet overzicht van al onze (standaard) prijzen.

Veelgestelde vragen over het richten van velgen

In de meeste gevallen begint uw stuur te trillen tijdens het rijden. Een andere mogelijkheid is ook dat uw stoel begint te trillen of dat bij een bepaalde snelheid de auto begint te trillen. Vaak horen wij dat dit ongeveer begint rond een snelheid van 80 km per uur.

Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, maar in principe kan u ervan uitgaan dat u uw auto dezelfde dag nog op kunt halen.

Absoluut, bij Le Duc detailstyling is het ook mogelijk om uw velgen te laten spuiten of te laten poedercoaten. Wij zijn door heel Nederland bekend met onze autospuiterij

Bij Le Duc Detail Styling bent u in beide gevallen aan het juiste adres. Met onze expertise is huis kunnen wij in vrijwel alle gevallen het probleem verhelpen. Wanneer de band eerst door ons gedemonteerd moet worden, gaat hier natuurlijk wel wat meer tijd in zitten wat er uiteindelijk voor zal zorgen dat de kosten wat hoger uitpakken.

Uw velgen laten richten bij Le Duc?

Bent u geïnteresseerd in het laten richten van uw velgen? Le Duc helpt u graag verder. Onze klanten komen uit heel Nederland bij ons over de vloer. Ook bent u welkom bij ons voor een kop koffie. We richten uw velg terwijl u wacht! Bel ons vrijblijvend op 06 – 24 220 546 of vraag gelijk een offerte aan.