MAYVINCI XPEL LAKBESCHERMINGSFOLIE AUTO

De Paint Protection Film (PPF) van Mayvinci Europe is de ultieme XPEL lakbeschermingsfolie van alle soorten voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen. Denk onder meer aan auto’s, sportwagens, vrachtwagens, motoren, caravans, campers, zeiljachten, motorboten, helikopters en sport- en passagiersvliegtuigen. De film is 100% transparant en onzichtbaar. De folie beschermt de lak tegen beschadigingen als steenslag, uitwerpselen van vogels, insecten, krassen, butsen, deuken, UV-straling, verkleuring, vuil, oxidatie en corrosie. Bovendien geeft het de lak extra glans.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

De Paint Protection Film (PPF) van Mayvinci Europe is een zelfherstellende beschermfolie

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar toch is het waar. De Mayvinci Paint Protection Film is een zelfherstellende lakbeschermingsfolie. Dat is te danken aan de speciale samenstelling van de polyurethane besschermfolie voor auto’s. Dit betekent dat dunne krasjes of kleine deukjes na een paar minuten al kunnen verdwijnen. Bijvoorbeeld door de warmte van de zon of een behandeling met warm water. De zelfherstellende folie trekt de deukjes er dan als het ware weer uit en de krasjes weer dicht. Zodat het oppervlak er weer uitziet als nieuw.

Technische specificaties

  • bescherming: 5 jaar
  • garantie: 5 jaar

U kunt ook bepaalde delen van uw auto beschermen met de Mayvinci XPEL lakbeschermingsfolie auto

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld uw hele auto te beschermen. Full Car Protection is het summum. Maar u kunt ook alleen de meest kwetsbare delen van uw auto beschermen. De voorbumper en motorkap bijvoorbeeld tegen steenslag. De kofferklep en achterbumper bijvoorbeeld tegen krassen bij het inladen van boodschappen, bagage en grote voorwerpen. Of de zijschermen en deuren tegen krassen bij het parkeren. De delen van uw auto die u met Mayvinci lakbeschermingsfolie extra kunt beschermen zijn:

Mayvinci Paint Protection Film (PPF) geeft uw auto 5 jaar extra glans en biedt:

Dankzij de flexibiliteit is de Mayvinci lakbeschermingsfolie gemakkelijk aan te brengen op alle oppervlakken, TPU-variatie en op 3D-oppervlakken (gebogen oppervlakken). De Paint Protection Film is waterproof en uv- en weerbestendig. Wilt u de Mayvinci XPEL lakbeschermingsfolie auto na verloop van tijd verwijderen? Geen probleem. Wij zorgen dat er geen lijmrestanten achterblijven op de lak.

Le Duc Detail & Styling is gecertificeerd om Mayvinci beschermfolie auto PPF aan te brengen

Alleen exclusief dealers mogen de Paint Protection Film (PPF) van Mayvinci beschermfolie voor auto aanbrengen. Bij Le Duc Detail & Styling hebben we daarvoor een speciale training gevolgd bij Mayvinci Europe. Daar leer je hoe je de film op maat snijdt voor een auto. Dat doe je met Design Access Program (DAP), een speciaal software programma. Het grote voordeel is dat de folie nooit terug hoeft te worden gesneden, waardoor geen lakschade kan ontstaan. De voorgesneden folie is 100% op maat en past naadloos op uw auto.  We zijn gecertificeerd en hebben als exclusief dealer van Mayvinci Europe officieel toestemming om uw auto van Mayvinci lakbeschermingsfolie te voorzien.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Mayvinci XPEL lakbeschermingsfolie auto (PPF)

Is alleen het beste goed genoeg voor uw auto? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij proberen binnen 24 uur te reageren. Heeft u vragen of opmerkingen over het laten aanbrengen van deze folie? Dan staan wij u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 06 – 24 220 546 of ga naar contact.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Mayvinci XPEL lakbeschermingsfolie auto (PPF)

Is alleen het beste goed genoeg voor uw auto? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij proberen binnen 24 uur te reageren. Heeft u vragen of opmerkingen over het laten aanbrengen van deze folie? Dan staan wij u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 06 – 24 220 546 of ga naar contact.