MAYVINCI WHEEL GUARD

De uitvinding ván het wiel: een wereldontdekking. Maar gelukkig is er nu ook de uitvinding vóór het wiel: Wheel Guard. De meest geavanceerde coating op de markt, die remstof en straatvuil afstoot en bestand is tegen extreem hoge temperaturen. Dankzij Wheel Guard zijn uw wielen, wieldoppen of velgen in een handomdraai schitterend schoon.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Dankzij Mayvinci Wheel Guard is er een glansrol voor autowielen weggelegd

Wheel Guard heeft een unieke binding met autowielen. Dankzij een doorbraak in de combinatie van organische en anorganische SiO2-elementen. En door de extreem lage oppervlakte-energie van de coating en het inherente antistatische mechanisme. Daardoor spoelt u het vuil en de remstof zo van de wielen, wieldoppen of velgen af, waarna de autowielen weer een glansrol kunnen vervullen.

Technische specificaties:

  • Levensduur: 9-12 maanden
  • Hoeveelheid: 30ml
  • Dikte: 3-4µ

De coating beschermt uw autowielen glansrijk en biedt:

Mayvinci Wheel Guard hecht uitstekend op autowielen, wieldoppen en velgen. De coating is niet afwasbaar of afbreekbaar en biedt 9 tot 12 maanden bescherming.

Alleen exclusief dealers mogen de coating aanbrengen

Lang niet iedereen kan en mag de coating aanbrengen. Bij Le Duc Detail & Styling hebben we daarvoor een speciale training gevolgd bij Mayvinci Europe. Het luistert allemaal heel nauw. Je leert onder meer hoe je krassen en oneffenheden wegwerkt en hoe je de coating aanbrengt. We hebben het certificaat behaald en hebben als exclusief dealer van Mayvinci Europe officieel toestemming om uw auto van Mayvinci Wheel Guard te voorzien.

Ons assortiment Mayvinci Europe producten bestaat uit Mayvinci Ayanmo 9H glascoatingMayvinci C16Mayvinci MK4Mayvinci Overcoat en Mayvinci Wheel Guard.

Meer weten over de bescherming die deze producten bieden? Neem dan contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Mayvinci Wheel Guard

Is alleen het beste goed genoeg voor uw auto? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij proberen binnen 24 uur te reageren. Heeft u vragen of opmerkingen over het laten aanbrengen van deze coating? Dan staan wij u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 06 – 24 220 546 of ga naar contact.