RAAMFOLIE

Veel mensen willen het tinten of blinderen van hun autoruiten zelf doen. U kunt tegenwoordig raamfolie al voor een paar euro kopen. Waar veel mensen zich op verkijken is hoe belangrijk de kwaliteit van het aanbrengen en de kwaliteit van de folie zelf is. In dit artikel leggen wij u uit hoe raamfolie werkt.

Wij bij Le Duc maken gebruik van hoge kwaliteit raamfolie, zoals Johnson, Hanita en Llumar.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Waarom raamfolie laten aanbrengen door een professioneel bedrijf?

Veel mensen plakken de folie op hun ruiten terwijl er stof en vuil onder zit. Dit is duidelijk zichtbaar vanaf de buitenkant van de auto. Daarnaast wordt folie vaak op hoog tempo aangebracht en ontstaan er op den duur luchtbubbels onder, omdat de folie niet volledig is aangedrukt. En als laatste zie je vaak dat mensen gefrustreerd raken en de folie maar weer van de ruit trekken. Dit heeft als gevolg dat ze de folie weg kunnen gooien en weer een nieuw stuk moeten knippen. Op deze manier verspil je snel veel geld en wordt ramen tinten een kostbare onderneming.

Wij weten hoe belangrijk het is om de juiste zorg en voorbereiding in uw auto te steken. Het gebruiken van de juiste materialen en technieken zijn van cruciaal belang om een strak en goed eindresultaat te krijgen. Wij zorgen ervoor dat er bijvoorbeeld geen stof of vuil onder het raamfolie komt of dat het raamfolie gaat bubbelen.

Hoe werkt het aanbrengen van raamfolie?

Wij weten hoe belangrijk het is om de juiste zorg en voorbereiding in uw auto te steken. Het gebruiken van de juiste materialen en technieken zijn van cruciaal belang om een strak en goed eindresultaat te krijgen. In eerste instantie lijkt raamfolie aanbrengen niet zo moeilijk. U koopt wat folie, trekt de beschermlaag eraf, plaatst het op de ruit en klaar. Maar helaas is het niet zo simpel en komt er meer vakmanschap bij kijken.

Aller eerst gaan wij eerst uw ruiten helemaal voor bewerken. De ruiten worden helemaal gepoetst en ontvet zodat er geen vuil of stof meer op het ruitoppervlak aanwezig is. Vervolgens snijden wij het raamfolie grof op maat voor de grootte van uw autoraam. Hierna brengen wij centimeter voor centimeter de folie rustig aan op uw ruit om deze volledig strak op het oppervlak te krijgen. Folie wat niet goed is aangebracht gaat op termijn los bubbelen of zelfs scheuren. Als de folie eenmaal volledig op een raam is aangebracht snijden wij deze helemaal precies af. Het resultaat? Raamfolie wat jaren op uw autoraam blijft zitten.

De voordelen van raamfolie

Het plaatsen van raamfolie op uw ruiten neemt vele voordelen met zich mee.

Kortom, genoeg voordeel. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over onze tarieven? Lees dan hieronder hoe u ons kunt bereiken.

Vragen of opmerkingen over raamfolie?

Wilt u dat wij raamfolie op uw autoruiten plaatsen? Geen probleem, wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bereiken op 06 – 24 220 546 of vraag een offerte aan.