Ramen blinderen kosten

Als u van plan bent uw auto een upgrade te geven door de ramen te blinderen, dan wilt u uiteraard graag weten wat dat gaat kosten. Ieder voertuig is verschillend, daarom kunnen we geen vaste prijs geven voor het blinderen van autoruiten. Onder andere de grootte en het model van het voertuig spelen mee bij de uiteindelijke kosten. Bij Le Duc Detail & Styling laat u uw autoruiten al blinderen vanaf € 160,- exclusief btw.

Op deze pagina zetten we de kosten per type voertuig graag voor u uiteen. Liever een op maat gemaakte prijsopgaaf ontvangen? Dat kan door middel van een offerteaanvraag. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Tarieven autoruiten blinderen

Hieronder vindt u een overzicht met de prijs van autoruiten blinderen per type auto. Let op: alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

Auto Type auto Aantal ruiten Prijs (Excl. BTW)
Hatchback 3 deurs 2x zijruit
1x achterruit
€ 160,-
Hatchback 5 deurs 2x achterportier
1x achterruit
€ 190,-
Hatchback 5 deurs 2x achterportier
2x driehoek ruit
1x achterruit
€ 225,-
Station 5 deurs 2x achterportier
2x zijruit vast
1x achterruit
€ 259,-
Station 5 deurs 2x achterportier
2x driekhoek ruit
2x zijruit vast
1x achterruit
€ 299,-
Sedan 5 deurs 2x achterportier
2x driehoek ruit
1x achterruit
€ 255,-
Bedrijfsbus Grote achterruit in klep of deuren en 2 grote zijruiten € 220,-

 

Offerte aanvragen voor ramen blinderen

Wilt u exact weten hoeveel het gaat kosten om de ruiten van uw voertuig te blinderen? Dat begrijpen we helemaal. Aan de hand van de gegevens van uw voertuig stellen we voor u een prijsoverzicht op maat op. Neem telefonisch contact op of vraag gerust een offerte aan, u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.