ZAKELIJK

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Zakelijk

Heeft u een autobedrijf of bent u een autodealer en zoekt u een partij die u kan ondersteunen in uw dagelijkse werkzaamheden? Of zoekt u een partij die uw auto voorraad kan poetsen zodat uw auto’s altijd netjes in de showroom of buiten in de zon staan. Le Duc Detail & Styling is een partij waar u op kunt rekenen. Wij werken inmiddels al met een groot aantal bedrijven samen om ervoor te zorgen dat hun assortiment voertuigen er goed bij staat.

Wij kunnen u op de volgende gebieden ondersteunen:

Wij werken onder u en uw bedrijfsnaam

Wij begrijpen dat u discreet wilt omgaan met het inhuren van andere partijen. In overleg met u kunnen we een plan van aanpak maken en kunnen wij onder uw naam onze taken vervullen. Het grote voordeel voor u is dat u zich beter kan concentreren op andere belangrijke onderdelen binnen uw bedrijf.

 

Wilt u meer weten?

Wilt u langs komen voor een kennismakingsgesprek? Of wilt u dat wij naar u toe komen om samen met u gelijk eens de mogelijkheden te bespreken? Wij staan u graag te woord. U kunt ons mailen op info@leducdetailstyling.nl of maak gebruik van het formulier op de rechterzijde van de pagina, of ga naar contact.