AUTO POLIJSTEN

Hoe zorgvuldig u ook bent met het onderhouden van uw auto, na verloop van tijd zullen er toch gebruikssporen ontstaan. Een doffe lak of veel kleine krasjes kunnen het gevolg zijn van zure regen, wasstraten of zelfs takjes en steenslag. De oplossing is op een professionele wijze uw auto laten polijsten.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Le Duc biedt een complete poetsbehandeling

Wilt u verder gaan dan alleen uw auto laten polijsten? Wij kunnen u onder andere helpen met uw ramen blinderenlakherstel en lakverzegeling. Daarnaast kunnen wij ook voor uw het motorcompartiment ontvetten en weer alles strak en schoon poetsen.
Waarom u het beste voor ons kunt kiezen?

Naar onze professionele behandeling zult u uw auto bijna niet meer terug herkennen. Uw auto krijgt een ongekende glans en zal er weer perfect uit zien. Bijkomend voordeel; stel u wilt u auto verkopen dan zal een strak uitziende auto de waarde doen verhogen. Wij maken alleen gebruik van de hoogste kwaliteit poetsmiddelen om een perfect resultaat te behalen. En denkt u nu dat u ook veel zal moeten betalen? Dat is absoluut niet het geval. U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Enkele voorbeelden van auto polijsten

Auto laten polijsten of een andere behandeling?

Heeft de lak van uw auto weer een goede poetsbeurt nodig? Of kan uw interieur weer een opfrisbeurt gebruiken. Geef ons vrijblijvend een belletje en informeer naar de prijzen. Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bereiken op +31 (0) 6 – 24 220 546 of vraag een offerte aan. Als u eerst meer wilt weten kunt u ons ook mailen op info@leducdetailstyling.nl of vul het formulier hieronder in.