AUTOSPUITERIJ

Als u op zoek bent naar een autospuiterij heeft u waarschijnlijk last van krassen op uw auto of een doffe lak. Uw auto spuiten om krassen en doffe lak weg te werken kan een goede keuze zijn. U krijgt met een nieuwe laklaag een auto die er weer zo goed als nieuw uit ziet.

Echter zitten er ook serieuze nadelen aan het werken met een autospuiterij. Uw auto wrappen is bijvoorbeeld een uitstekend alternatief. In dit artikel leggen we de voor en nadelen van duidelijk uit als u uw auto naar een autospuiterij brengt. Wij snappen dat u overspoelt wordt met keuzen en verschillende prijzen en dat het daarom lastig is een keuze te maken. En soms is uw auto spuiten de juiste optie, maar wij willen u graag adviseren. Wij willen dat u een 100% goed gevoel heeft als u uw keuze maakt.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Voordelen en nadelen van een autospuiterij

Het gebeurt wel eens dat iemand per ongeluk met een jas langs uw lak op komt met als gevolg een diepe lange kras. Deze zijn vaak niet weg te poetsen en kan een doorn in uw oog zijn. En ook uw auto wassen bij de wasstraat levert u naar verloop van tijd steeds meer kleine krasjes op die u ziet in uw lak als deze staat te blinken in het zonlicht. Een voordeel van uw auto naar een autospuiterij brengen is dat uw auto er weer echt strak uit ziet als u de auto terug krijgt. Vaak bent u de auto maar een paar dagen kwijt en is deze erna jaren jonger geworden qua uitstraling. Ook voor uw velgen kan het spuiten erg interessant zijn.

Waarom wilt u uw auto niet naar de autospuiterij brengen?

Het belangrijkste nadeel van het werken met een autospuiterij zijn toch wel de kosten. U betaalt gauw twee tot drie duizend euro om de lak van uw auto volledig strak te krijgen. Hoe deze kosten ontstaan? Een autospuiterij moet de te spuiten onderdelen demonteren, schuren, plamuren, spuiten, laten drogen en vervolgens weer monteren. Uiteraard betaalt u ook nog eens voor de verf die de spuiter gebruikt. Al en al lopen de uren en materialen vlug op, waardoor u weer meer betaald.

Uw auto ziet er vervolgens weer een paar weken strak uit, maar dan gebeurt het weer! Weer die kras over uw lak. Een tak die op uw auto is gevallen, een jas die er langs is gekomen of misschien wel een deur die tegen uw auto aan open is gedaan. U bent weer terug bij af en opnieuw laten spuiten is dan geen optie meer.

Nog steeds op zoek naar een autospuiterij? Wij hebben een beter alternatief

Wij bij Le Duc Detail & styling hebben oog voor detail en denken vooruit. Het laten wrappen van uw auto met onze voordelige tarieven is vele malen goedkoper dan uw auto naar een autospuiterij brengen. Daarnaast is de folie vele malen kras bestendiger en als u de folie naar een paar jaar zat bent trekt u het er gewoon weer af. Een bijkomend groot voordeel is dat de lak onder de folie compleet onbeschadigd blijft. Als de folie er af trekt zet de auto er nog steeds strak uit.

Wij hebben klanten door het hele land. Wij krijgen ook veel klanten via aanbevelingen van bestaande klanten. Dat is toch geweldig. Wij krijgen ten slotte geen aanbevelingen als mensen ontevreden bij ons weg gaan. Of u nu woont in Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Utrecht of misschien zelfs Den Bosch woont, kom gerust eens langs. Bel ons vrijblijvend op +31 (0) 6 – 24 220 546 of vraag gelijk een offerte aan!