MOTOR REINIGEN

Laat uw motor reinigen bij Le Duc Detail Styling. Wij zijn de specialist op het gebied van autostyling en onderhoud. De laatste tijd zien wij bijvoorbeeld steeds meer auto’s waarbij de roetfilters verstopt zitten. Door middel van gebruik te maken van onze eigen Reinigingsmachine ECO 360 is het voor ons mogelijk om 3 verschillende motoronderdelen te reinigen zonder demontage.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Uw motor laten reinigen vanaf € 125,-

De voordelen van uw motor laten reinigen door ons team:

  • Vermogen van de auto wordt weer zoals het was
  • Koolstof wordt verwijderd uit uw diesel of benzinemotor
  • U verkleint de kans sterk op vervelende storingen en prijzige reparaties
  • Minder verkeerde uitlaatgassen
  • Kostbare onderdelen kunnen behouden worden

We reinigen uw motor met een machine van het hoogste niveau én tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een geheel vrijblijvende prijsopgaaf aan.

Motor reinigen met de Bardahl 360 ECO

Door gebruik te maken van de Bardahl ECO 360 reinigingsmachine, is het mogelijk om 4 verschillende motorondelen te reinigen, waarbij demontage niet nodig is. In specifiek hebben wij het dan over het roetfilter, luchtinlaat, brandstofsysteem en de turbo. Soms is een additief voldoende om een motorprobleem te voorkomen, maar in andere gevallen is dit simpelweg niet afdoende om nare en aanhoudende motorproblemen en storingen te verhelpen. Vanwege het feit dat de motoren deze tijd steeds geavanceerder worden, is een professionele reiniging vaak nodig. Wanneer de motor op de juiste manier gereinigd wordt, is het bijvoorbeeld niet nodig om een vervuilde verstuiver of verstopte roetfilter te vervangen.

Kosten motor laten reinigen

Het team van Le Duc Detail Styling bestaat uit enkel specialisten die altijd maatwerk leveren. Vanwege het maatwerk is het voor ons niet mogelijk om vaste prijzen te noemen. Wij werken wel met vanaf prijzen en in dit geval moet u rekening houden met kosten vanaf €125,- ex btw.

Veelgestelde vragen over het reinigen van een motor

In sommige gevallen is het toevoegen van een additief voldoende om een probleem te verhelpen of te voorkomen. Helaas is het in veel gevallen ook niet voldoende en in dat geval kunnen de specialisten van Le Duc Detail Styling u helpen.

In principe zijn alle voertuigen met een verbrandingsmotor geschikt.

Er geldt geen vaste prijs voor het reinigen van een motor. Dat komt onder andere doordat elke auto verschillend is. U laat bij ons uw motor reinigen vanaf € 125,- exclusief btw. We begrijpen het als u precies wilt weten welke kosten u kunt verwachten. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we vertellen u precies wat het reinigen van uw motor gaat kosten.

Lees meer informatie over het blinderen van ramen bij Le Duc Detail Styling:

Uw motor laten reinigen bij Le Duc Detail Styling?

Bent u geïnteresseerd in het laten reinigen van uw motor? Le Duc helpt u graag verder. Onze klanten komen uit heel Nederland bij ons over de vloer. Ook bent u welkom bij ons voor een kop koffie. Bel ons vrijblijvend op 06 – 24 220 546 of vraag gelijk een offerte aan.