AUTOLAK HERSTELLEN

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Autolak herstellen

Allerlei omstandigheden zoals het weer, vogelpoep, UV-straling, maar zelfs wasstraten kunnen een aanslag zijn op de lak van uw auto. Het gevolg hiervan is dat uw lak er uiteindelijk dof gaat uitzien en vol met krasjes komt te zitten. Wij bij Le Duc zijn gespecialiseerd in lakherstel. Met lakherstel gaan wij uw lak volledig reconditioneren en zorgen wij ervoor dat uw auto er weer uit ziet alsof deze net uit de showroom komt.

Lakherstel is een specialistisch vakgebied. Veel mensen gaan zelf aan de slag met goedkope spullen en brengen de lak vaak in een slechtere staat dan voordat zij hieraan begonnen. Weten welke boenmiddelen welk effect hebben is van groots belang. Wij werken daarom alleen maar met professionele spullen en poetsmiddelen.

De voordelen van lakherstel

Lakherstel brengt vele voordelen met zich mee. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

Na de behandeling kunt u ook kiezen voor een lakverzegeling. Door te kiezen voor een verzegeling blijft uw lak nog vele malen langer in perfecte staat. Om dit te verwezenlijken maken wij gebruik van producten als Waxoyl en heeft uw auto gegarandeerd een hoge kwaliteit behandeling gehad. Bescherm gelijk uw autoruiten met onze glascoating.

Vraag een offerte aan voor lakherstel

U kunt nu een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij proberen binnen 24 uur te reageren. Heeft u vragen of opmerkingen over het laten herstellen van uw lak? Geen probleem, wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 06 – 24 220 546 of ga naar contact.