CERAMIC PRO DEALER

Ceramic Pro is al jaren toonaangevend op het gebied van glascoatings en alles er omheen. De innovaties van Ceramic Pro zorgen ervoor dat uw o.a. uw lak goed wordt beschermd, zijn glans niet verliest en makkelijk schoon te houden is. Het merk is al sinds 2010 aan het innoveren met de ontwikkeling van coatings voor oppervlakken zoals aluminium, leer, kunststof en glas.

Wij zijn één van de exclusieve dealers in Nederland die uw voertuig met Ceramic Pro mogen behandelen! U bent bij ons dus aan het juiste adres voor deze top behandeling.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Het resultaat

Als uw voertuig een Ceramic Pro behandeling heeft gehad dan zal de beschermende en waterafstotende laag een kras- en UV bestendige laag vormen. Deze laag biedt perfecte weerstand tegen corrosie en graffiti en hoge temperaturen.

De coating zorgt voor een langdurige hechting en is niet afwasbaar of afbreekbaar.

Ceramic Pro behandeling

Bij Le Duc Detail & Styling worden alle coatings aangebracht door professioneel opgeleide Ceramic Pro specialisten. Wij hebben deelgenomen aan diverse cursussen en trainingen rondom het goed aanbrengen van deze speciale coatings. Wij zijn één van de vijf exclusieve dealers in Nederland die uw voertuig met Ceramic Pro mogen behandelen. Wilt u hier meer over weten? Mail ons dan op info@leducdetailstyling.nl of ga naar contact.