Welke ramen blinderen?

Wanneer u kiest voor het blinderen van uw autoruiten, vraagt u zich wellicht af welke ramen u kunt laten blinderen. Hiervoor gelden namelijk specifieke regels in Nederland. Daarnaast is natuurlijk niet elke auto hetzelfde en verschillen het aantal en type ramen per model. We vertellen u graag wat meer over welke ramen u kunt laten blinderen.

Heeft u interesse in het blinderen van uw autoruiten? Laat dit dan over aan Le Duc Detail & Styling. Zo bent u er altijd zeker van dat u voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Bovendien profiteert u zo van het mooiste resultaat. Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact met ons op via de onderstaande knoppen.

Ramen blinderen van verschillende typen auto’s

Bij Le Duc Detail & Styling blinderen we de ruiten van diverse soorten auto’s. Onder andere op basis hiervan wordt ook de prijs bepaald. Zo zullen de kosten voor het blinderen van een 3-deurs hatchback een stuk lager uitvallen dan die van een 5-deurs stationwagen.

Zijruiten en achterruiten blinderen

Op basis van uw voertuigtype blinderen we de zijruiten en achterruiten van uw auto. Dit kunnen zijruiten van het achterportier zijn, maar ook de driehoekruiten daarachter. Daarnaast is het mogelijk uw achterruit te blinderen, of het nu om een hatchback, sedan, station of een bedrijfsbus met achterdeuren gaat. We brengen de professionele raamfolie uiterst nauwkeurig en perfect op maat aan.

Kosten ramen blinderen per model

In de onderstaande tabel ziet u de verschillende opties uiteengezet, inclusief de bijbehorende kosten. Weet u niet zeker in welke categorie uw auto valt? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Op basis van uw kenteken of merk en model weten we precies welke ruiten van uw auto we kunnen blinderen en berekenen we wat de kosten daarvan zijn.

Auto Type auto Aantal ruiten Prijs (Excl. BTW)
Hatchback 3 deurs 2x zijruit
1x achterruit
€ 160,-
Hatchback 5 deurs 2x achterportier
1x achterruit
€ 190,-
Hatchback 5 deurs 2x achterportier
2x driehoek ruit
1x achterruit
€ 225,-
Station 5 deurs 2x achterportier
2x zijruit vast
1x achterruit
€ 259,-
Station 5 deurs 2x achterportier
2x driekhoek ruit
2x zijruit vast
1x achterruit
€ 299,-
Sedan 5 deurs 2x achterportier
2x driehoek ruit
1x achterruit
€ 255,-
Bedrijfsbus Grote achterruit in klep of deuren en 2 grote zijruiten € 220,-

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ramen blinderen? Bekijk eens onze pagina met veelgestelde vragen. Wellicht vindt u hier het antwoord op uw vraag. Mocht u toch nog vragen hebben of een offerte willen aanvragen, laat het ons weten! We gaan graag aan de slag met uw project.