AUTO WRAPPEN

Bent u de kleur van uw auto zat? Of heeft u zoveel krassen op uw auto dat u geen geld wilt uitgeven aan het repareren van de lak? Laat dan uw auto wrappen. Het laten wrappen van auto’s en motoren wordt steeds goedkoper, terwijl de kwaliteit van de materialen steeds verder omhoog gaat.

U kunt bij ons zowel zakelijk als particulier wrappen.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Zelf auto wrappen kan kostbaar worden

Het aanbrengen van wrap op uw auto of motor is vakwerk. Als u zelf gaat wrappen kunnen de kosten snel hoog oplopen. Als u een stuk folie verkeerd afsnijd of aanbrengt op uw voertuig kunt u het er weer aftrekken en weg gooien. Op deze manier verspilt u op hoog tempo veel folie en zult u veel onnodig folie gebruiken. Uw auto laten wrappen door een specialist is daarom dan ook noodzakelijk. Wij bij Le Duc Detail & Styling weten wat er bij komt kijken.

Wij maken alleen gebruik van de beste merken wrap folie. Denk hierbij aan merken als Avery3M en Hexis.

Voordelen van auto laten wrappen

Het laten wrappen van uw auto of van uw motor neemt veel voordelen met zich mee.

Wij staan voor kwaliteit car wrapping

Wij zetten ons volledig in om een hoge kwaliteit op een constant niveau te garanderen bij car wrapping. Wij maken gebruik van de meest professionele gereedschappen en hoogwaardige producten. Benieuwd wat wij kunnen op het gebied van car wrapping?

Enkele voorbeelden van auto wrappen

Vraag een offerte aan voor auto wrappen

Zoals u ziet hebben sommige auto’s getinte ruiten. Wilt u uw autoruiten tinten en uw auto wassen? Wij hebben klanten door het hele land. Wij krijgen ook veel klanten via aanbevelingen van bestaande klanten. Dat is toch geweldig. Wij krijgen ten slotte geen aanbevelingen als mensen ontevreden bij ons weg gaan. Of u nu woont in Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Utrecht of misschien zelfs Den Bosch woont, kom gerust eens langs. Bel ons vrijblijvend op +31 (0) 6 – 24 220 546 of vraag gelijk een offerte aan!