RAMEN BLINDEREN WETGEVING

Het blinderen van autoruiten beïnvloedt de lichtdoorlaatbaarheid en het zicht door de autoruiten. Daarom gelden er in Nederland bepaalde regels voor het blinderen van ramen, die opgenomen zijn in de wetgeving. Om deze reden is het niet verstandig om zomaar zelf uw autoruiten te blinderen. Le Duc Detail & Styling blindeert uw autoruiten altijd binnen de wettelijk gestelde normen. Zo weet u zeker dat u aan alle regels voldoet en uw auto hier nooit op afgekeurd zal worden. We vertellen u hieronder meer over de wetgeving rond autoruiten blinderen.

Meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte ontvangen voor ramen blinderen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over het blinderen van ramen bij Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Autoruiten blinderen volgens de regels

Er bestaan geen misverstanden over de vraag of raamfolie wel of niet mag: dit is gewoon toegestaan, zij het met inachtneming van een aantal voorwaarden.

De Nederlandse overheid heeft bepaalde regels opgesteld voor het blinderen van autoruiten. Deze gelden alleen voor de voorruit en de voorportieren van uw auto. De lichtdoorlaatbaarheid van deze ruiten moet ten minste 55% zijn. De achterruit en achterzijruiten mogen een lagere lichtdoorlaatbaarheid hebben, mits de auto aan beide zijden een buitenspiegel heeft.

Ramen blinderen binnen de wettelijke normen

Bij Le Duc Detail & Styling gebruiken we uitsluitend raamfolie die binnen de wetgeving valt. Bij ons bent u er dus altijd van verzekerd dat uw autoruiten voldoen aan alle normen. Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan via de onderstaande buttons.