AUTO STRIPING

Auto striping is ontzettend populair en geeft uw auto een uniek karakter. Om dit karakter goed tot uiting te brengen is het van belang dat u de striping door een vakkundig bedrijf laat aanbrengen. Wij bij Le Duc Detail & Styling werken met de hoogste kwaliteit folies in een groot aantal tinten van mat tot hoogglans. Met onze folies kunnen wij elk gewenste look en feel creëren.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Laat uw auto striping vakkundig aanbrengen

Vaak zien wij dat auto striping die zelf wordt aangebracht niet netjes wordt gesneden of na een jaar alweer los laat. Dat is uiteraard erg zonde, omdat een goede wrap folie niet goedkoop is. Wij zijn volledig gecertificeerd om uw striping vakkundig en snel op uw auto aan te brengen. Doordat wij geen materialen verspillen en snel werken kunnen wij uw striping voor zeer scherpe tarieven aanbrengen.

Verfraai uw auto met car wrapping

Het voordeel van wrap folie is dat we het precies zoals u wilt kunnen uitsnijden en bewerken. Speciaal voor u hebben wij enkele ideeën op een rijtje gezet:

Kortom, genoeg voordeel en laat door ons uw auto wassen. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar onze tarieven? Lees dan hieronder hoe u ons kunt bereiken.

Kom langs en bekijk al onze kleuren folie!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben folie in tientallen verschillende kleuren en tinten. Wij heten u van harte welkom om een langs te komen met uw auto. Met een waaier kunnen we naar uw auto lopen en de ideale kleur uitzoeken. Maak de auto helemaal door de autoruiten tinten. U kunt bij ons gratis parkeren!