Autoruiten blinderen

Laat uw autoruiten blinderen bij Le Duc Detail Styling. Dé expert op het gebied van autostyling. Met ons oog voor detail zijn we in staat om uw autoruiten op professionele wijze te blinderen en realiseren we een foutloos en strak eindresultaat. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van een prachtige uitstraling voor uw auto, maar weet u ook zeker dat de blindering aan alle wetgeving voldoet.

Uw autoruiten laten blinderen en tinten vanaf € 160,-

De voordelen van autoruiten laten blinderen door ons team:

 • Autoruiten laten blinderen en tinten door professionals
 • Ramen blinderen terwijl u wacht
 • Raamfolie van de hoogste kwaliteit
 • Direct een sportieve uitstraling
 • Warme- en diefstalwerend

We blinderen autoruiten met hoogwaardige materialen én tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een geheel vrijblijvende prijsopgaaf aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ramen blinderen

Het ramen blinderen is wereldwijd een veelvoorkomend verschijnsel op raamwerk van huizen en auto’s. De gebruikte folie is zon- en warmtewerend. Het beschermt tegen uv-straling en creëert meer privacy in uw auto.

Vanwege de grote voordelen van geblindeerde ramen is het inmiddels de wens van velen. Het blinderen doen we met speciale raamfolie die we vakkundig aanbrengen op uw ramen. Getinte folie zorgt ervoor dat er minder uv-straling door de ramen schijnt. Daarnaast zorgt het voor minder inkijk. Deze folie wordt daarom ook vaak privacyfolie genoemd. Voor het blinderen van de ramen in een woning of bedrijfspand gelden geen regels.

Voor het aanbrengen van folie op de ramen van uw auto zijn wel wettelijke regels vastgesteld. Wanneer de autoramen voor een te groot deel geblindeerd zijn, dan gaat dit volgens de Nederlandse wetgeving ten koste van de verkeersveiligheid. Door uw ramen te blinderen bij Le Duc Detail & Styling weet u zeker dat u voldoet aan de wetgeving. Daarnaast geniet u van prachtige, geblindeerde ramen met folie die in lijn is met uw persoonlijke wensen.

Autoruiten tinten en blinderen door een professional

Het eindresultaat van uw autoruiten laten blinderen is sterk afhankelijk van de technieken en vakkundigheid van de specialist. Daarom bent u bij Le Duc verzekerd van een goed en strak eindresultaat. Het professionele team van Le Duc Detail Styling bestaat namelijk uit specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van autoramen blinderen.

We werken uitsluitend met raamfolie van de beste merken, zoals Sungard en Xpel. Onze specialisten plaatsen deze folies, zónder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes, aan de binnenkant van de ruit.

auto met geblindeerde ramen

De voordelen van uw autoramen blinderen

Veel mensen kiezen ervoor om hun autoruiten te blinderen, omdat dit een luxe en sportieve look creëert. Echter, het laten blinderen van uw ramen biedt meerdere voordelen:

 • De ruitfolie is zon- en warmtewerend
 • U personaliseert de uitstraling van uw auto
 • Ruitfolie beschermt u tegen uv-straling
 • Meer rust voor uw ogen en dus veiliger op de weg
 • Meer privacy
 • Autoruiten blinderen vermindert de kans op inbraak
 • De ruitfolie is krasbestendig

Autoruiten blinderen en tinten kosten

Onderstaand vindt u alle vanaf prijzen voor het blinderen van uw autoruiten. Voor een specifieke prijsopgaaf vraagt u een offerte op. Staat uw wens niet bij onze mogelijkheden? Geef het aan bij uw offerte aanvraag, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Auto Type auto Aantal ruiten Prijs (Excl. BTW)
3 deurs auto Hatchback 3 deurs 2x zijruit
1x achterruit
€ 160,-
5 deurs auto Hatchback 5 deurs 2x achterportier
1x achterruit
€ 190,-
5 deurs auto Hatchback 5 deurs 2x achterportier
2x driehoek ruit
1x achterruit
€ 225,-
Station 5 deurs auto Station 5 deurs 2x achterportier
2x zijruit vast
1x achterruit
€ 259,-
Station 5 deurs auto Station 5 deurs 2x achterportier
2x driekhoek ruit
2x zijruit vast
1x achterruit
€ 299,-
Sedan 5 deurs auto Sedan 5 deurs 2x achterportier
2x driehoek ruit
1x achterruit
€ 255,-
Bedrijfsbus Bedrijfsbus Grote achterruit in klep of deuren en 2 grote zijruiten € 220,-

 

Bent u geïnteresseerd in het laten blinderen van uw autoruiten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Ik wil mijn autoruiten tinten

Autoruiten tinten van hoge kwaliteit bij Le Duc

Bij Le Duc garanderen we u de hoogste kwaliteit voor scherpe prijzen. Daarnaast bieden we u een vlotte service en leveren we uw auto altijd netjes bij u af. Bij Le Duc laat u uw autoruiten binnen een paar uur blinderen, omdat we snel en efficiënt te werk gaan. Onze vakkundige monteurs doen het in één keer goed, zodat we geen onnodige arbeidsuren in rekening hoeven te brengen.

“Ik heb bij Le Duc Detail & Styling meerdere dingen aan mijn auto laten doen. Ze hebben mijn auto helemaal zwart gewrapped, schade hersteld en mijn ramen geblindeerd. Le Duc heeft mij altijd netjes, vlot en goed geholpen. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Supervriendelijk personeel!” – Michel Kooijman

Raamfolie van hoogwaardige kwaliteit

We werken enkel met raamfolie van topmerken als Johnson Window Films, Llumar en Hanita. Deze folies staan bekend om hun dikke hardcoating met geïmpregneerde kleuring. Ook beschikken ze over een krasbestendige laag voor extra bescherming.

Deze hoogwaardige raamfolies hebben bovendien een bijzonder krachtig uv-stralingsfilter, waardoor het interieur van uw auto minder snel verkleurt door de zon. Hieronder vindt u de kenmerken van onze raamfolies op een rijtje:

 • Aantrekkelijke kleur: onze blindeerfolie is universeel zwart en is bijna niet te onderscheiden van getint glas.
 • Niet geleidend: de folie is niet geleidend, waardoor er geen storingen plaatsvinden in het GPS-signaal.
 • Sterk uv-stralingsfilter: hierdoor worden de meeste uv-stralingen tegengehouden en verkleurt uw interieur minder snel.

Autoruiten blinderen wetgeving

Bij het tinten van autoramen volgt Le Duc altijd de wetgeving op. Hierbij is vastgesteld dat de voorste zijruiten tot 55% geblindeerd mogen worden. Voor de overige ruiten geldt: deze mogen zo donker zijn als u zelf wenst. Een voorwaarde is wel dat er een linker- en rechterbuitenspiegel aanwezig is.

Ons team kent de wetgeving op het gebied van autoramen blinderen. Wij voorzien u graag van advies.

Autoruiten blinderen en tinten terwijl u wacht

Bij ons staan kwaliteit en comfort hoog in het vaandel. Terwijl wij uw autoramen tinten, kunt u genieten van een heerlijke kop koffie. Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk hieronder enkele voorbeelden van de autoruiten die we hebben geblindeerd.

Voorbeelden getinte autoruiten

Veelgestelde vragen over het tinten van autoruiten

Kan ik mijn autoruiten zelf blinderen?

Sommige mensen kiezen ervoor om hun autoruiten te blinderen. Wij raden dit echter streng af. De kans dat het fout gaat is aanzienlijk. Veel mensen plakken de folie op hun ruiten terwijl er nog stof en vuil aanwezig is. Zodra de folie op de ruiten is geplakt, is het vuil en de stof nog steeds zichtbaar. Daarnaast wordt de folie vaak te snel aangebracht en ontstaan er op den duur luchtbubbels onder, omdat de folie niet volledig is aangedrukt.

Dit heeft als gevolg dat ze de folie weg kunnen gooien en weer een nieuw stuk moeten knippen. Op deze manier verspilt u al snel veel geld en wordt het blinderen van de ramen een kostbare onderneming. We weten hoe belangrijk het is om de juiste zorg en voorbereiding in uw auto te steken. Laat daarom uw autoruiten blinderen bij Le Duc. Wij maken uitsluitend gebruik van de juiste materialen en technieken om een goed en strak eindresultaat te behalen.

Hoe werkt het aanbrengen van raamfolie?

In eerste instantie lijkt raamfolie aanbrengen niet zo moeilijk. U koopt wat folie, trekt de beschermlaag eraf, plaatst het op de ruit en klaar. Helaas is het plaatsen van raamfolie niet zo simpel als dat het lijkt en komt er meer vakmanschap bij kijken.

Allereerst bewerken we uw ruiten voor. We poetsen en ontvetten de ruiten, zodat er geen vuil of stof meer op het ruitoppervlak aanwezig is. Vervolgens snijden we de raamfolie grof op maat voor de grootte van uw autoraam. Hierna brengen we centimeter voor centimeter de folie rustig aan op uw ruit om deze volledig strak op het oppervlak te krijgen. Niet goed aangebrachte folie gaat na verloop van tijd bubbelen of zelfs scheuren. Als de folie eenmaal volledig op het raam is aangebracht, snijden we deze precies af.

Het resultaat? Raamfolie waar u jarenlang plezier van heeft.

Gebruiken jullie krasbestendige raamfolie?

Ja, we maken gebruik van raamfolies die voorzien zijn van een krasvaste coatinglaag.

Wordt mijn zicht belemmerd door het blinderen van mijn autoruiten?

We bevestigen de folies met een speciale, doorzichtige lijm. Hierdoor wordt uw zicht niet belemmerd.

Kan ik de achterruitverwarming nog wel gebruiken na ramen blinderen?

Voor- en achterruitverwarming blijven gewoon functioneel na het blinderen van uw ramen. Wist u dat uw ruiten zelfs minder snel zullen beslaan als ze getint zijn met raamfolie?

Is autoruiten blinderen wettelijk toegestaan?

Absoluut! Met het oog op de verkeersveiligheid gelden er in Nederland wel regels voor het blinderen van uw autoruiten. Laat u uw ramen blinderen door Le Duc Detail & Styling, dan weet u altijd zeker dat dit gebeurt volgens de wettelijke bepalingen. Hiermee verzekeren we u dat uw auto er nooit door zal worden afgekeurd.

Wat kost ramen blinderen?

Er geldt geen vaste prijs voor het blinderen van uw autoruiten. Dat komt onder andere doordat elke auto verschillend is qua grootte en model. U laat bij ons uw ramen al blinderen vanaf € 160,- exclusief btw. We begrijpen het als u precies wilt weten welke kosten u kunt verwachten. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we vertellen u precies wat het blinderen van uw autoruiten zal kosten.

Op zoek naar meer informatie?

Lees meer informatie over het blinderen van ramen bij Le Duc Detail Styling:

Uw autoruiten laten blinderen?

Bent u geïnteresseerd in het laten blinderen van uw autoruiten? Le Duc helpt u graag verder. Onze klanten komen uit heel Nederland bij ons over de vloer. Ook bent u welkom bij ons voor een kop koffie. We blinderen uw ramen terwijl u wacht! Bel ons vrijblijvend op 06 – 24 220 546 of vraag gelijk een offerte aan. U kunt ons ook een vraag stellen via onderstaand contactformulier.