WERKWIJZE RAMEN BLINDEREN

Autoruiten blinderen, hoe werkt dat nu eigenlijk precies? Het tinten van ramen is een klus waar veel bij komt kijken. Niet alleen moet het aanbrengen nauwkeurig gebeuren, er gelden ook wettelijk bepaalde regels voor. We vertellen u graag wat meer over onze werkwijze voor ramen blinderen.

Geblindeerde ramen zorgen voor een stoere en chique uitstraling van uw auto. Bovendien brengt autoruiten blinderen diverse voordelen met zich mee, zoals een beter autoklimaat, meer veiligheid en extra privacy. Kiest u ervoor om uw ramen te blinderen, dan is het raadzaam om dit door een professional te laten doen.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Ga voor de expertise van een professional

Het is misschien verleidelijk om de benodigdheden voordelig aan te schaffen en zelf aan de slag te gaan met uw autoruiten. Dit is echter sterk af te raden. Voor het beste resultaat, dat bovendien voldoet aan de wetgeving, vertrouwt u op het vakmanschap van een professioneel bedrijf.

Bij Le Duc Detail & Styling gebruiken we alleen hoogwaardige raamfolie van vooraanstaande merken, zoals Johnson, Hanita en Llumar. Bovendien gaan we uiterst secuur te werk om het beste resultaat voor u te bereiken.

Autoruiten blinderen: onze werkwijze

Een goede voorbereiding is het halve werk. Om een strak eindresultaat te bereiken, steken we de juiste zorg en voorbereiding in uw auto. We hanteren een professionele techniek, waarbij we de ruiten eerst compleet voorbewerken, de folie exact opmeten en vervolgens nauwkeurig aanbrengen. In het kort gaan we stap voor stap te werk:

  1. We poetsen uw autoruiten grondig en ontvetten ze, zodat er geen stof of vuil meer op de ruiten zit.
  2. Vervolgens snijden we de raamfolie eerst grof op maat.
  3. Daarna brengen we de folie voorzichtig en vakkundig aan op uw ruiten om hem volledig strak te krijgen.
  4. Wanneer de folie eenmaal is aangebracht, snijden we hem op de millimeter nauwkeurig af.
  5. Uw autoruiten zijn geblindeerd en de raamfolie blijft jarenlang perfect zitten!

Contact met Le Duc Detail & Styling

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en de kosten van ramen blinderen? We helpen u graag bij uw keuze en voorzien u van een vrijblijvende offerte. Neem gerust contact met ons op via de onderstaande knoppen.