TESLA RAMEN BLINDEREN

Heeft u geen zin om uw auto te wassen? Of wilt u uw auto nou eens langdurig schoon krijgen in plaats van dat u elke week bij de wasstraat staan? Wij bij Le Duc uit Waddinxveen helpen u graag verder. Wij zijn een professioneel autopoetsbedrijf gespecialiseerd in het professioneel reinigen van de buitenkant van uw auto, maar ook voor het reinigen van uw interieur kunt u bij ons terecht.

Wij maken gebruik van de topmerken Swissvax en PCW om uw auto helemaal spik en span te krijgen.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Uw ramen laten blinderen en tinten vanaf € 160,-

Wilt u de privacy van uw Tesla verhogen, minder last hebben van laaghangende zon en de uitstraling upgraden? Laat dan uw Tesla ramen blinderen bij Le Duc Detail Styling! Wij zijn dé expert op het gebied van autostyling en hebben jarenlange ervaring met het blinderen van Tesla autoruiten. Met ons oog voor detail zijn we in staat om uw autoruiten op vakkundige wijze te tinten en uw wagen van een prachtige uitstraling te voorzien. Ook zijn we op de hoogte van de wetgeving op het gebied van ramen blinderen.

De voordelen van uw Tesla ramen blinderen door het team van Le Duc Detail Styling:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tesla ramen laten blinderen door professionals

Het laten blinderen van Tesla ramen vraagt om ervaring en vakmanschap. Laat uw Tesla daarom blinderen door de vakmensen van Le Duc Detail Styling. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het blinderen van diverse Tesla modellen en weten hoe ze het mooiste resultaat kunnen bereiken. Neem het Tesla 3 model als voorbeeld. De achterruit van dit model loopt door tot over het dak. Onze experts weten precies hoe ze de achterruit van dit Tesla model kunnen blinderen, waardoor er een strakke en naadloze finish ontstaat. Geen vouwtjes of bubbeltjes, maar een strak en luxueus resultaat. Kortom: uw Tesla is bij onze experts in veilige handen.

De voordelen van uw Tesla ramen blinderen

Veel mensen laten hun Tesla ramen blinderen voor een exclusieve en mooie uitstraling. Echter, het blinderen van uw Tesla kent meer voordelen:

  • De ruitfolie is zon- en warmtewerend
  • U personaliseert de uitstraling van uw auto
  • Ruitfolie beschermt u en uw interieur tegen UV-straling
  • Meer rust voor uw ogen en dus veiliger op de weg
  • Verhoging van de privacy, omdat er moeilijk in de auto gekeken kan worden
  • Verlaging inbraakgevoeligheid
  • De ruitfolie is krasbestendig

Ramen tinten Tesla met hoogwaardige raamfolie

Bij Le Duc Detail Styling maken we bij het blinderen van uw Tesla uitsluitend gebruik van de beste materialen. Zo gebruiken we raamfolie van gerenommeerde topmerken als Johnson Window Films, Llumar en Hanita. Deze raamfolies staan bekend om hun dikke hardcoating, zijn krasvast en kunnen tegen een stootje. Zo geniet u nog jarenlang van uw raamfolie. Bovendien blokkeert de raamfolie tot 99% van de UV-straling. Onze experts maken gebruik van speciale snijtechnieken waarmee de folie perfect op draairamen geplaatst kan worden. Zo ontstaat er minimale inkijk naar binnen, maar wel een optimaal zicht naar buiten.

Ramen blinderen volgens de wetgeving

Bij het blinderen van uw Tesla ramen volgen we altijd de wetgeving. Hierbij is vastgesteld dat de zijruiten tot 55% geblindeerd mogen worden. De overige ruiten mogen zo donker zijn als u zelf wilt. Ons team is op de hoogte van de wetgeving rondom ramen blinderen en voorzien u graag van passend advies.

Tesla ramen blinderen kosten

Voor een specifieke prijsopgaaf kunt u gerust een vrijblijvende offerte aanvragen. We bespreken graag de mogelijkheden.

Profiteer van onze topservice

Bij Le Duc garanderen we u de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen. We hebben vakmanschap en comfort hoog in het vaandel staan. Geniet daarom van een heerlijke kop koffie, terwijl wij de autoruiten van uw wagen blinderen. Dankzij onze snelle en efficiënte werkwijze zijn we in staat om uw Tesla binnen enkele uren te blinderen. Daarnaast leveren we uw auto altijd netjes bij u af. Onze vakkundige monteurs doen het in één keer goed en brengen geen onnodige arbeidsuren in rekening.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in uw Tesla ramen laten blinderen? Het ervaren team van Le Duc helpt u graag verder. Bel ons vrijblijvend op 06 – 24 220 546 of vraag gelijk een offerte aan. U kunt ons ook een vraag stellen via onderstaand contactformulier.