Glascoating

Met glascoating beschermt u uw auto optimaal tegen alle invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan vuil, uv-straling, regen, pekel et cetera. Glascoating biedt, in tegenstelling tot vele andere coatings, een langdurige of zelfs permanente bescherming voor uw autolak.

Le Duc Detail & Styling is de aangewezen specialist voor het aanbrengen van glascoating op uw auto. Wij appliceren glascoating voor dealers en andere bedrijven, maar ook voor particulieren. Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan via een van onderstaande buttons.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Glascoating auto

Glascoating behoort tot de nieuwste generatie van lakbeschermingsproducten voor de auto. Weersomstandigheden kunnen de kwaliteit van de lak van uw auto flink aantasten. Glascoating biedt hier een oplossing voor. Afhankelijk van welke coating u kiest, kunnen we u enkele jaren tot een permanente bescherming garanderen. Glascoating is een coating op basis van siliciumdioxide en biedt de hardste en langdurigste bescherming voor uw autolak. Deze coatingsoort sluit het lakoppervlak volledig af. Glascoating bestaat uit een gelachtige substantie. Het wordt vakkundig verspreid over het lakoppervlak van uw auto. Na het aanbrengen zal dit snel uitharden tot een compleet doorzichtige laag. Met de glascoating van Le Duc Detail & Styling is uw auto optimaal beschermd tegen alle weersomstandigheden en andere invloeden die uw autolak kunnen aantasten. Daarnaast is het schoonmaken van uw auto een snelle klus geworden. Dankzij deze nieuwe, gladde beschermlaag is het vuil gemakkelijk van uw auto af te spoelen.

Voordelen van glascoating

Glascoating zorgt niet alleen voor lakbescherming, maar heeft nog tal van andere voordelen. Hieronder sommen we ze voor u op:

Ceramic Pro glascoating

Bij Le Duc Detail & Styling werken we met een breed scala aan producten. We kunnen dan ook diverse glascoatingsoorten toepassen. Misschien wel de meest unieke soort is de glascoating van Ceramic Pro. Daar waar veel glascoatingsoorten 2 tot 5 jaar bescherming bieden, bent u met Ceramic Pro verzekerd van een permanente glascoating. Het is niet afwasbaar of biologisch afbreekbaar en biedt de perfecte oplossing voor een langdurige bescherming.

Voordelen van glascoating

Le Duc Detail & Styling is een van de exclusieve Ceramic Pro Dealers in Nederland. Onze experts beschikken over alle benodigde certificaten om deze unieke glascoating vakkundig aan te brengen. Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Mayvinci glascoating

Ook voor glascoating van Mayvinci kunt u terecht bij Le Duc Detail & Styling. Dit topmerk heeft verschillende soorten glascoating:

Wij informeren u graag over welke glascoating van Mayvinci het meest geschikt is voor u op basis van uw persoonlijke wensen. Neem hiervoor gerust contact op met onze glascoating experts via 06 – 24 220 546 of mail naar info@leducdetailstyling.nl.

Enkele voorbeelden van glascoating

Glascoating voor uw Tesla

Een Tesla is een geweldige auto, maar deze staat helaas ook bekend om zijn zachte en poreuze lak. Zonde. Gelukkig appliceren wij ook glascoating op uw Tesla, zodat de lak van uw Tesla de allerbeste bescherming krijgt. Uiteraard kunnen wij onze glascoating ook voor andere autosoorten toepassen.

Onze specialismen

Naast het aanbrengen van glascoating heeft Le Duc Detail & Styling nog tal van andere specialismen:

Neem contact op voor auto coaten

Bent u benieuwd naar of wij glascoating kunnen aanbrengen op uw auto? Voor deze en al uw andere vragen neemt u contact op via 06 – 24 220 546 of info@leducdetailstyling.nl. Onze glascoating experts zijn u graag van dienst.