AUTOPOETSBEDRIJF WADDINXVEEN

Heeft uw auto last van doffe lak of krassen? Of heeft u altijd een muffe geur in uw auto? Dan wordt het hoog tijd dat u uw auto op een professionele manier laat reiningen. Ons autopoetsbedrijf Le Duc uit Waddinxveen staat garant voor kwaliteit en zorg voor uw auto.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Waarom kiezen voor een professioneel autopoetsbedrijf?

Veel mensen denken dat een wasstraat en een doekje door de auto heen trekken al goed reinigen is. Echter is dit helaas niet helemaal waar. Als u dagelijks in uw auto zit worden het interieur en de bekleding in uw auto wordt erg op de proef gesteld. Kleine dingen, zoals eten in uw auto, maar ook het vervoeren van kinderen en huisdieren, roken en zelfs gewoon in uw auto zitten vormen al een aanslag op uw interieur.
Daarnaast brengen veel mensen hun auto naar de wasstraat en laten daar hun auto voor een paar euro wassen. Het probleem van de hedendaagse wasstraat is dat de borstels niet schoon worden gemaakt en de sopjes niet worden ververst. Dit zorgt ervoor dat er overal zand tussen komt wat vervolgens weer over uw auto heen wordt geborsteld. Dit heeft als gevolg dat u vele krassen krijgt op uw lak.

Wij maken gebruik van de topmerken Swissvax en PCW om uw auto helemaal spik en span te krijgen.

Autopoetsbedrijf Le Duc staat voor kwaliteit

Laat uw auto wassen bij ons autopoetsbedrijf en haal daarmee de volgende voordelen in huis.

Zoekt u een autopoetsbedrijf? Neem vrijblijvend contact op met Le Duc.

Wilt u meer weten over ons autopoetsbedrijf? Geen probleem, wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bereiken op +31 (0) 6 – 24 220 546 of vraag een offerte aan. Wilt u eerst meer weten kunt u ons natuurlijk ook vrijblijvend mailen op info@leducdetailstyling.nl of vul het formulier hieronder in.