WAAROM AUTORUITEN BLINDEREN

Overweegt u om uw autoruiten te blinderen, maar bent u nog niet helemaal zeker van uw zaak? Het blinderen van de ramen van uw auto brengt talloze voordelen met zich mee. Niet alleen in de zomer profiteert u van uw geblindeerde autoruiten, ze zijn het hele jaar nuttig. We zetten alle voordelen van ramen blinderen graag voor u op een rij.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Minder uv-straling en warmte

Wist u dat geblindeerde autoruiten tot wel 99% schadelijke uv-straling tegenhouden? Bovendien zorgen donkere ramen ervoor dat het niet te heet wordt in de auto. Dit is niet alleen beter en prettiger voor uzelf en uw medepassagiers, maar ook voor uw interieur. Doordat de temperatuur aanzienlijk verminderd wordt, verkleurt uw interieur niet én gebruikt u minder airco. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat u minder brandstof gebruikt.

Geblindeerde ramen beperken de inkijk

Donkere autoruiten zorgen voor meer privacy en dragen bij aan het voorkomen van autodiefstal. Het eerste wat een inbreker doet, is in de auto gluren of er wat te halen valt. Met geblindeerde autoruiten maakt u het deze criminelen stukken moeilijker en valt uw auto minder snel ten prooi aan inbraak.

Geblindeerde autoruiten zijn veiliger wanneer ze breken

Ook het inslaan van een geblindeerd raam is lastiger voor dieven, omdat de scherven niet uiteenvallen, maar bij elkaar blijven. En mocht u onverhoopt een ongeluk krijgen met uw auto waarbij uw autoruit breekt, ook dan zorgt de raamfolie ervoor dat de glasscherven bij elkaar blijven. Zo bent u beter beschermd als bestuurder of passagier.

Minder last van tegenliggers met groot licht

Iedereen kent deze irritatie wel: u rijdt ’s avonds laat op een donkere weg en een tegenligger houdt zijn groot licht aan terwijl hij op u af komt. Heel vervelend, want dit verblindt u enorm tijdens het rijden. Geblindeerde ramen werken in dit geval vergelijkbaar met een nachtbril: ze beperken overdag de schittering van de zon en houden verblindend groot licht gedeeltelijk tegen.

Het ziet er stijlvol en stoer uit

Last but not least: geblindeerde ramen zien er gewoon heel stijlvol en stoer uit. Door uw autoruiten te blinderen, geeft u uw auto een unieke look en een sportief tintje. Een auto is allang niet meer gewoon een middel om van A naar B te komen: met geblindeerde autoruiten mag uw auto gezien worden!

Contact opnemen met Le Duc Detail & Styling

Bent u overtuigd van de voordelen? Laat uw autoruiten dan blinderen door de specialisten van Le Duc Detail & Styling. Een offerte aanvragen of contact opnemen voor meer informatie kan eenvoudig via de onderstaande buttons.