AUTOBEKLEDING REINIGEN

Denkt u dat uw autobekleding reinigen overbodig is? Als u dagelijks in uw auto zit wordt de bekleding in uw auto erg op de proef gesteld. Kleine dingen, zoals eten in uw auto, maar ook het vervoeren van kinderen en huisdieren, roken en zelfs gewoon in uw auto zitten vormen al een aanslag op uw interieur.

Laat daarom uw autobekleding reinigen door professionals. Wij maken gebruik hoge kwaliteit reinigingsmiddelen om uw interieur weer helemaal in originele staat terug te brengen.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

Meer dan alleen een snel sopje

Veel mensen denken dat even stofzuigen of het dashboard met een doekje afnemen al behoort tot interieur reinigen. Echter is dit absoluut geen autobekleding reinigen. Met het professioneel reinigen van uw interieur zijn wij ruim een halve dag bezig. De kosten van het schoonmaken is afhankelijk van de bevuilingsgraad.

Bij het reinigen van uw interieur kijken wij naar het volgende:

Voordelen van uw autobekleding reinigen

Het laten reinigen van uw bekleding brengt vele voordelen met zich mee.

Wij staan voor kwaliteit

Wij zetten ons volledig in om een hoge kwaliteit op een constant niveau te garanderen. Wij maken gebruik van de meest professionele gereedschappen en hoogwaardige producten. Benieuwd wat wij kunnen?

Enkele voorbeelden van professioneel gereinigde auto's

Vraag een offerte aan voor autobekleding reinigen

U kunt nu een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij proberen binnen 24 uur te reageren. Heeft u vragen of opmerkingen over het professioneel laten reinigen van uw bekleding? Geen probleem, wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 06 – 24 220 546 of ga naar contact.