Veelgestelde vragen over autoruiten blinderen

Heeft u een vraag over het blinderen van uw ramen? We zetten hier alle veelgestelde vragen over autoruiten blinderen voor u op een rij. Mocht uw vraag er niet tussen zitten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE

Lees meer informatie over de diensten van Le Duc Detail Styling:

06 24 220 546

CONTACT OPNEMEN

De experts van Le Duc Detail & Styling gaan alleen voor het beste resultaat. Een goede voorbereiding is daarom essentieel. Voor het strakste eindresultaat bewerken we de ruiten eerst voor, waarna we de folie nauwkeurig opmeten en met de uiterste precisie aanbrengen. Dankzij onze werkwijze garanderen we u het beste resultaat.

Het blinderen van uw autoruiten zorgt niet alleen voor een stoere en strakke uitstraling, er zijn nog veel meer voordelen! Zo houdt de raamfolie tot wel 99% aan schadelijke uv-straling tegen en komt er een stuk minder warmte binnen. Hierdoor blijft het in de zomer lekker koel in uw auto. De voordelen van ramen blinderen in het kort:

  • Minder warmte en uv-straling in uw auto
  • Meer privacy door minder inkijk in uw auto
  • Veiliger in geval van een ongeluk
  • Geen last meer van verblindend groot licht
  • Ramen beslaan minder snel
  • Stijlvolle uitstraling
Absoluut! Met het oog op de verkeersveiligheid gelden er in Nederland wel regels voor het blinderen van uw autoruiten. Laat u uw ramen blinderen door Le Duc Detail & Styling, dan weet u altijd zeker dat dit gebeurt volgens de wettelijke bepalingen. Hiermee verzekeren we u dat uw auto er nooit door zal worden afgekeurd.

Er geldt geen vaste prijs voor het blinderen van uw autoruiten. Dat komt onder andere doordat elke auto verschillend is qua grootte en model. U laat bij ons uw ramen al blinderen vanaf € 160,- exclusief btw.

We begrijpen het als u precies wilt weten welke kosten u kunt verwachten. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en we vertellen u precies wat het blinderen van uw autoruiten zal kosten.

De professionals van Le Duc Detail & Styling gebruiken uitsluitend de beste soorten raamfolie van gerenommeerde merken zoals Hanita, Johnson, Llumar, Sungard en Xpel. Door te kiezen voor hoogwaardige materialen verzekeren we u van het mooiste resultaat waar u jarenlang van kunt genieten.

Zeker weten! Doordat we gebruikmaken van professionele raamfolie, hebben we de lichtdoorlaatbaarheid en het zicht door de folie perfect in de hand. We maken bij alle projecten gebruik van een speciale, transparante lijm. Hierdoor zal uw zicht van binnen naar buiten nooit belemmerd raken door het blinderen.

Voor- en achterruitverwarming blijven gewoon functioneel na het blinderen van uw ramen. Wist u dat uw ruiten zelfs minder snel zullen beslaan als ze getint zijn met raamfolie?

Zelf aan de slag gaan met het blinderen van uw autoruiten raden we sterk af. Zoals hierboven genoemd, gelden er in Nederland bepaalde regels voor het blinderen van ramen. Houdt u zich hier niet aan, dan riskeert u een boete en komt uw auto niet door de keuring heen. Bovendien pakt de klus vaak duurder uit dan gepland, ondanks dat de materialen goedkoop verkrijgbaar zijn.

Voor 100% zekerheid en het beste resultaat laat u uw ramen blinderen door een professional. Le Duc Detail & Styling helpt u hier graag bij!

Uw autoruiten laten blinderen en tinten?

Bent u geïnteresseerd in het laten blinderen en tinten van uw autoruiten? Le Duc helpt u graag verder. Onze klanten komen uit heel Nederland bij ons over de vloer. Ook bent u welkom bij ons voor een kop koffie. We blinderen en tinten uw ramen terwijl u wacht! Bel ons vrijblijvend op 06 – 24 220 546 of vraag gelijk een offerte aan. U kunt ons ook een vraag stellen via onderstaand contactformulier.