PORTFOLIO
AUTORUITEN BLINDEREN

De specialisten van Le Duc Detail & Styling blinderen professioneel uw autoruiten met het beste resultaat. In de afgelopen jaren hebben we al vele mooie projecten mogen uitvoeren voor uiteenlopende opdrachtgevers. Bekijk hieronder ons portfolio met voorbeelden van de resultaten.

Ook uw autoruiten laten blinderen? Neem contact met ons op via de onderstaande buttons. We helpen u graag aan een stijlvolle look, waarbij u van alle voordelen profiteert!

Voor de beste prijs-kwaliteit verhouding

Voorbeelden geblindeerde autoruiten

Onze tevreden klanten

Meer ervaringen lezen? Bekijk onze pagina met referenties en laat u overtuigen door onze tevreden klanten!

Mahmoud Al Eradi

“Bij Le Duc word je heel snel en netjes geholpen. De communicatie is gewoon top. Vriendelijke mensen met verstand van zaken. Ik had wat schade en heb meerdere dingen laten doen om mijn auto een beetje te pimpen. Eindresultaat overtrof mijn verwachtingen.” 

Michel Verheijden

“De beste service, ik kan deze professionals aan iedereen aanraden. Naast het blinderen zijn ook mijn spiegels gewrapped. Ik was verbaasd hoe snel en netjes dit gedaan werd. Heel blij mee.” 

Dennis Niessen

“Ik werd ten eerste al super ontvangen met een lekkere kop koffie, hele aardige gasten. De zij- en achterruiten van mijn Tesla zien er nu super slick uit met de raamfolie. Thanks!”  

Simone van de Craats

“Mijn trouwe Golf was echt aan een opknapbeurt toe. Deze toppers hebben hem van buiten en binnen helemaal netjes gemaakt, ook van de krassen is niets meer te zien. De getinte ruiten maken het plaatje helemaal af en het resultaat mag er wezen.” 

Ook uw autoruiten laten blinderen?

Bent u benieuwd hoe geblindeerde autoruiten eruit zullen zien bij uw auto? Onze experts blinderen de ruiten van alle typen auto’s. Of u nu een 3-deurs of 5-deurs auto heeft, een hatchback, sedan, stationwagen of bestelbus: we zorgen altijd voor een prachtig eindresultaat.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We gaan graag voor u aan de slag!