WASPCAM 9902 HD GIDEON
ACTION-SPORTS CAMERA

Het aller nieuwste WASPcam model, de ”Gideon”, pushed de grenzen van pixelkracht, hogere frame-rate kwaliteit en geeft perfect beeld dankzij de WASPcam’s nieuwe Live Viewing Display (LVD) Wrist Remote. De Gideon neemt HD video op tot 1080p60 (en ook 1080p30, 960p60 en 720p120), neemt foto’s met een 16 Megapixel camera en met een ingebouwde WIFI kun je jouw iPhone of Android toestel verbinden om live jouw beelden te bekijken, op te nemen en te delen met jou vrienden en familie.

Waar de Gideon een voorsprong neemt op zijn concurrentie is de draadloze pols afstandsbediening. Deze afstandsbediening is verbonden met de camera via een Radio Frequency (RF) met een bereik van ruim 5 meter. Zowel de Gideo camera (wanneer je gebruik maakt van de waterdichte behuizing) en de draadloze pols afstandsbediening kunnen tot ruim 60 meter onder water.

Voor de beste prijs-kwaliteit verhouding

Eigenschappen

Bijgevoegde accessoires

Specificaties WASPcam 9901 HD

Hieronder vindt u een overzicht van de specificaties voor de WASPcam 9902 HD.

Systeemvereisten

Wilt u de WASPcam in huis halen?

Wilt u de WASPcam bestellen bij Le Duc Detail & Styling? Dat kan. Wij zijn een officiële dealer van de WASPcam. Maak gebruik van ons bestelformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.