Auto wrappen

Bent u de kleur van uw auto zat? Of heeft u zoveel krassen op uw auto dat u geen geld wilt uitgeven aan het repareren van de lak? Laat dan uw auto wrappen. Het laten wrappen van auto’s en motoren wordt steeds goedkoper, terwijl de kwaliteit van de materialen steeds verder omhoog gaat.

U kunt bij ons zowel zakelijk als particulier wrappen.

Zelf wrappen kan kostbaar worden

Het aanbrengen van wrap op uw auto of motor is vakwerk. Als u zelf gaat wrappen kunnen de kosten snel hoog oplopen. Als u een stuk folie verkeerd afsnijd of aanbrengt op uw voertuig kunt u het er weer aftrekken en weg gooien. Op deze manier verspilt u op hoog tempo veel folie en zult u veel onnodig folie gebruiken. Uw auto laten wrappen door een specialist is daarom dan ook noodzakelijk. Wij bij Le Duc Detail & Styling weten wat er bij komt kijken.
Wij maken alleen gebruik van de beste merken wrap folie. Denk hierbij aan merken als Avery3M en Hexis.

Voordelen van wrappen

Het wrappen van uw auto of van uw motor neemt veel voordelen met zich mee.

  • Wrappen is goedkoper dan uw auto opnieuw spuiten.
  • Het wrappen geeft uw auto een compleet nieuwe uistraling.
  • Wrap folie beschermt uw oorspronkelijke laklaag tegen krassen en verkleuring
  • Wrap folie is ook toe te passen op uw interieur
  • Als u het wrap folie zat bent trekt u het er gewoon weer af

Wij staan voor kwaliteit

Wij zetten ons volledig in om een hoge kwaliteit op een constant niveau te garanderen. Wij maken gebruik van de meest professionele gereedschappen en hoogwaardige producten. Benieuwd wat wij kunnen?

Vraag een offerte aan voor wrappen

U kunt nu een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij proberen binnen 24 uur te reageren. Heeft u vragen of opmerkingen over het laten wrappen van uw auto? Geen probleem, wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bellen op 06 – 24 220 546 of ga naar contact.

Enkele voorbeelden van wrappen