Autoruiten tinten

Volkswagen met geblindeerde ruitenWilt u uw autoruiten tinten? In dit artikel leggen we u het belang uit van het kiezen van een goede en professionele partij. Wij geven u niet alleen advies op het gebied van de uitstraling van uw auto, maar ook op het gebied rondom alle wetgeving.

 

 

Autoruiten tinten? Hoe gaan we te werk

Wij weten hoe belangrijk het is om de juiste zorg en voorbereiding in uw auto te steken. Het gebruiken van de juiste materialen en technieken zijn van cruciaal belang om een strak en goed eindresultaat te krijgen. In eerste instantie lijkt ramen blinderen niet zo moeilijk. U koopt wat folie, trekt de beschermlaag eraf, plaatst het op de ruit en klaar. Maar helaas is het niet zo simpel en komt er meer vakmanschap bij kijken.
Aller eerst gaan wij eerst uw ruiten helemaal voor bewerken. De ruiten worden helemaal gepoetst en ontvet zodat er geen vuil of stof meer op het ruitoppervlak aanwezig is. Vervolgens snijden wij het folie grof op maat voor de grootte van uw autoraam. Hierna verhitten wij de folie en brengen de folie centimeter voor centimeter rustig aan op uw ruit. Folie wat niet goed is aangebracht gaat op termijn los bubbelen of zelfs scheuren. Als de folie eenmaal volledig op een raam is aangebracht snijden wij deze met RVS mesjes helemaal precies af. Het resultaat? Een getint autoruit dat jaren mee gaat.

Wij maken alleen gebruik van beste merken raamfolie, denk hierbij aan Johnson, Hanita en Llumar.

Wat zijn de voordelen van getinte autoruiten?

De autoruiten tinten ziet er vaak sportief uit. Wist u echter dat het laten tinten van uw autoruiten nog veel meer voordelen met zich meebrengt? Wij hebben ze speciaal voor u op een rijtje gezet:

  • U personaliseert de uitstraling van uw auto.
  • Het ruitfolie die wij gebruiken is zon- en warmte werend.
  • Ruitfolie beschermt u tegen UV straling.
  • Meer rust voor uw ogen en dus veiliger op de weg.
  • Meer privacy.
  • Uw waardevolle spullen blijven uit het zicht.
  • Ruitfolie werkt inbraak vertragend.
  • Ruitfolie is krasbestendig.

Kortom, genoeg voordeel. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over onze tarieven? Lees dan hieronder hoe u ons kunt bereiken.

Vragen of opmerkingen over autoruiten tinten?

Wij hebben klanten door het hele land. Wij krijgen ook veel klanten via aanbevelingen van bestaande klanten. Dat is toch geweldig. Wij krijgen ten slotte geen aanbevelingen als mensen ontevreden bij ons weg gaan. Of u nu woont in Zoetermeer, Gouda, Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Utrecht of misschien zelfs Den Bosch woont, kom gerust eens langs. Bel ons vrijblijvend op +31 (0) 6 – 24 220 546 of vraag gelijk een offerte aan!