Wij zijn Ceramic Pro dealer

Ceramic ProCeramic Pro is al jaren toonaangevend op het gebied van glascoatings en alles er omheen. De innovaties van Ceramic Pro zorgen ervoor dat uw o.a. uw lak goed wordt beschermd, zijn glans niet verliest en makkelijk schoon te houden is. Het merk is al sinds 2010 aan het innoveren met de ontwikkeling van coatings voor oppervlakken zoals aluminium, leer, kunststof en glas.

Wij zijn één van de exclusieve dealers in Nederland die uw voertuig met Ceramic Pro mogen behandelen! U bent bij ons dus aan het juiste adres voor deze top behandeling.

Het resultaat

Als uw voertuig een Ceramic Pro behandeling heeft gehad dan zal de beschermende en waterafstotende laag een kras- en UV bestendige laag vormen. Deze laag biedt perfecte weerstand tegen corrosie en graffiti en hoge temperaturen.

De coating zorgt voor een langdurige hechting en is niet afwasbaar of afbreekbaar.

Ceramic Pro behandeling

Bij Le Duc Detail & Styling worden alle coatings aangebracht door professioneel opgeleide Ceramic Pro specialisten. Wij hebben deelgenomen aan diverse cursussen en trainingen rondom het goed aanbrengen van deze speciale coatings. Wij zijn één van de vijf exclusieve dealers in Nederland die uw voertuig met Ceramic Pro mogen behandelen. Wilt u hier meer over weten? Mail ons dan op info@leducdetailstyling.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

Vraag een offerte aan

Le Duc Detail & Styling

06 - 24 220 546
info@leducdetailstyling.nl
Reviews

Uw voordeel!

Kiezen voor Le Duc Detail & Styling is uw voordeel, want:

  • Wij hebben passie voor het vak.
  • U kunt bij ons op korte termijn terecht.
  • U wordt altijd vakkundig en vriendelijk te woord gestaan.
  • 100% van onze klanten is tevreden.
  • Wij maken gebruik merken als Ceramic Pro, AngelWax, Rupes en 3M.
  • Wij hebben oog voor Detail & Styling.

Twijfel niet en kom gerust eens langs. U kunt bij ons gratis parkeren. Maak een afspraak!